Najnovšie recenzie zo sekcie Rúrky a tyče k vysávačom
Je dosť problém dostať to na miesto, kde je to určené, potom už slúži dobre
Spokojná.
- Ľahká manipulácia
kvalitné spracovanie, za cenu umelej trubice
- Pohodlná, ľahko nastaviteľná
- je to trubka k vysávaču priemer 35mm, čo znamená pri tomto druhu tovaru na jednej strane 35mm vnútorný priemer a 35mm vonkajší na druhej strane, takže sa dajú jednoducho nadpájať. Je vyhotovená z elegantného čierneho plastu a je príjemná na dotyk.
Bola to nahradna trubica k starsiemu typu vysavaca,nakolko povodna sa mi pokazila. Bola som velmi rada, ze som ju vo Vasom internetovom obchode mohla zakupit.Popis tohoto produktu bol dostatocny na to,aby som si vedela vybrat ten spravny rozmer.Dakujem a urcite sa rada podelim so skusenostami s Vasim internetovym obchodom s priatelmi a znamymi,ktori budu v buducnosti takuto drobnost,i ked na druhej strane velmi potrebnu vec,bez ktorej sa vysavac neda pouzivat,potrevovat.Prajem pekny den a vela pracovnych uspechov pri vykonavani tejto prace.
- Kvalitná
- Je to presne to čo som potrebovala. Trúbka sadla presne, nemusím kvôli pokazenej trubiek kupovať nový vysávač.
- ziadne posuvne veci co sa mozu pokazit
- x
Bosch typ 1
Pridané: 20. septembra 2020
(naposledy upravené 20. septembra 2020)
Zakúpený v BOSNAR.sk
Kvalitne naradie.
- Rychle dodanie..tovar prisiel v poriadku a plus maly darcek ma cakal..
100% nahrada za original Electrolux, odporucam
Kvalitná náhrada originálu.
- ...ťažko hodnotiť...potreboval som tento tovar a tu ho mali...aj to svedčí o kvalite obchodu...
Veľmi kvalitné služby.
- univerzálnosť, hodí sa podľa rozmerov do rôznych vysávačov , a hlavne nízka cena
som spokojná, je to tovar, ktorý som hľadala
- cena kvalita
- nic
spokojny
- jo es konnyu hasznalni
- nincs
nincs
Zobrazujem 21 - 40 zo 43 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 Ďalšie »